Sikker betaling

Hos LakkLåven kan du handle trygt og enkelt. Dine opplysninger går gjennom sikre betalingsløsninger og  vi som selger får ikke kjennskap til disse.

Forhåndsbetaling via nettbank

- Fullfør handlingen og velg "Forhåndsbetaling over nettbank"
- Du vil motta en ordrebekreftele med totalsummen du skal overføre.
- Totalsummen overfører du fra din nettbank til vårt kontonummer 1503.631.5420
- Varene sendes så fort beløpet er registrert hos oss

NETS Netaxept

- UNDER OPPFØRING -
NETS Netaxept (tidligere BBS) er en ledende leverandør av betalingsløsninger for nettbutikker i de nordiske land.Du kan benytte Visa eller Mastercard når du velger NETS Netaxept som betalingsformidler.

Alle Netaxept-løsninger er PCI-sertifiserte og følger nasjonale og internasjonale sikkerhetsstandarder.

Når du betaler for en ordre hos oss blir det gjort en autorisasjon av kortet ditt. Dette betyr at NETS sjekker at kortet er ekte (gjennom aktiv bruk av 3D Secure og CVV2) og at det er dekning på det. NETS gjør så en reservasjon hvor beløpet du handler for blir reservert for betaling. Dette vil si at pengene fremdeles er på kortet ditt, men at de ikke kan røres av andre enn så lenge ordren eksisterer.

Dersom du kansellerer en ordre vil reservasjonen heves og pengene frigjøres på kortet ditt (normalt skjer dette innen to-fem virkedager). Det er først når vi har pakket din bestilling og den er klar til å levering at pengene blir overført fra ditt kort til oss.

Vi forbeholder oss retten til å foreta kontroller knyttet til korttransaksjonen der vi finner det nødvendig, herunder å nekte levering uten ytterligere begrunnelse dersom oppgitt kortinformasjon ikke lar seg verifisere.


PayPal

PayPal er en sikker og enkel betalingsløsning som er gratis å bruke når du skal betale for noe på nett. Du betaler med ditt kredittkort eller bankkort kun ved å oppgi kortnummer, utløpsdato og CVC-nummer. PayPal formidler betalingen, uten å oppgi kontoopplysninger eller kredittkortnummer til selger. Du må ikke selv ha PayPal-konto for å kunne betale, kun et bankkort eller et kredittkort.

Vi sender ikke varer i oppkrav.
Kjøperen må være fylt 18 år

Les også våre "Kjøpsvilkår" her

lagt til handlevogn